ΕΠΙΛΕΞΤΕ E-SHOP: 

OrangeΤηλ: 213.0358786 - 6987503712
Έκθεση : Τσιμισκή 54 & Παλατιανής ,Ίλιον ,13121 ,Αθήνα
Ωράριο: Δευτ/Τετ/Σαβ: 10:00 - 15:00 και Τρ/Πεμ/Παρ: 10:00 - 15:00 & 17:30 - 20:30
 x 

Επιστροφές προιόντων

Δικαίωμα Υπαναχώρησης - Επιστροφές

Σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή και με την επιφύλαξη των νομίμων εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα, κατόπιν συνεννόησης με το Κατάστημα, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Δε χρειάζεται καμία αιτιολόγηση εκ μέρους σας, ενώ σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων που είναι 6 ευρώ το οποίο και αφαιρείται απο το συνολικό ποσόν που θα σας επιστραφεί.Στη περίπτωση αλλαγής του προϊόντος με κάποιο άλλο,ο πελάτης χρεώνεται το πόσο των 6 ευρώ ως αντικαταβολή κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος.Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο με Easy Mail η Ελτά Courier και χρέωση παραλήπτη).

Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα μέσω μεταφορικής της επιλογής σας,με δικά σας έξοδα.

*Το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

*Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων στις προσφορές μας 1+1 τσάντα δώρο παρά μόνο αλλαγή.

 

Πριν την αποστολή η εταιρεία μας προβαίνει σε ποιοτικό έλεγχο στα προϊόντα της. Εάν στην σπάνια περίπτωση παραλάβετε προϊόν το οποίο έχει ελάττωμα ή κάποια έλλειψη ενημερώστε μας άμεσα.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι οι εξής:(Ισχύουν για όλα τα προϊόντα μας)

• Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί.
• Θα πρέπει να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος και η απόδειξη αγοράς.
• Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Προσοχή τα προϊόντα που μετά τον έλεγχο δεν πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, δε θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή και θα επιστρέφονται ξανά πίσω με χρέωση παραλήπτη.

 

Το τίμημα που καταβάλατε σας επιστρέφεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.(Μπορείτε μέσα στο προιόν που θα επιστρέψετε,να έχετε σημείωσει σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων καθώς και τον αριθμό λογαριασμόυ(Eurobank.Εθνική,Πειραιώς,Alpha) που θέλετε να γίνει η κατάθεση.Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στο ίδιο όνομα που είχε γίνει και η παραγγελία.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποσταλεί εκ μέρους μας είναι διαφορετικό από εκείνο που παραγγείλατε, η επιστροφή του γίνεται χωρίς την επιβάρυνσή σας με έξοδα μεταφοράς, μόνο εφόσον επιστραφεί η αυθεντική συσκευασία του και το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, σύμφωνα με τα οριζόμενα παραπάνω.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι accessorama.gr(Δαπόντες Αναστάσιος) ,  Τσιμισκή 54 & Παλατιανής,Ίλιον,13121.

Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..