ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ | Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε έως 9 άτοκες δόσεις

Δικαίωμα Υπαναχώρησης - Επιστροφές

Σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή και με την επιφύλαξη των νομίμων εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα, κατόπιν συνεννόησης με το Κατάστημα, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Δε χρειάζεται καμία αιτιολόγηση εκ μέρους σας, ενώ σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων που είναι 5 ευρώ, το οποίο και αφαιρείται απο το συνολικό ποσόν που θα σας επιστραφεί. Στη περίπτωση αλλαγής του προϊόντος με κάποιο άλλο, ο πελάτης χρεώνεται το πόσο των 5 ως "αντικαταβολή" κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο με Εlta Courier ή Easy Mail και χρέωση παραλήπτη).

•Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα μέσω μεταφορικής της επιλογής σας, με δικά σας έξοδα.

*Το κόστος της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι οι εξής:(Ισχύουν για όλα τα προϊόντα μας)

• Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί.
• Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού και δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στο ρολόι.
• Θα πρέπει να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η κάρτα εγγύησης και η απόδειξη αγοράς.
• Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει μέρος της αξίας του λόγω κακής μεταχείρισης, η αποκατάστασή του βαρύνει εσάς. Συνεπώς το ποσό που θα σας επιστραφεί θα είναι μειωμένο κατά το ποσό που θα κριθεί δέον κατά την εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Η επιμέλεια για την ασφάλεια του προϊόντος κατά την αποστολή του (σωστό κλείσιμο της συσκευασίας, κλπ) βαρύνει εσάς και το accessorama.gr δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί κατά τη μεταφορά του.

 

Το τίμημα που καταβάλατε σας επιστρέφεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.(Μπορείτε μέσα στο προιόν που θα επιστρέψετε, να έχετε σημειώσει σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων καθώς και τον αριθμό λογαριασμoύ (Eurobank.Εθνική,Πειραιώς) που θέλετε να γίνει η κατάθεση).Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στο ίδιο όνομα που είχε γίνει και η παραγγελία.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποσταλεί εκ μέρους μας είναι διαφορετικό από εκείνο που παραγγείλατε, η επιστροφή του γίνεται χωρίς την επιβάρυνσή σας με έξοδα μεταφοράς, μόνο εφόσον επιστραφεί η αυθεντική συσκευασία του και το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, σύμφωνα με τα οριζόμενα παραπάνω.

•Το κόστος των μεταφορικών για αγορές εκτός Ελλάδας δεν επιστρέφεται.

•Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι accessorama.gr(Δαπόντες Αναστάσιος) , Τσιμισκή 54 , Ίλιον , 13121.

•Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η να μας καλέσετε στο 213.0358786.

Image
Image

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ : 133416703000

Γρήγορη Επικοινωνία

Πληροφορίες

Σχετικά Με Εμάς

@ 2024 Accessorama. Κατασκευή Creative-net.gr